tirsdag 23. juni 2009

Marine Harvest

Ikke bare ser aksjen veldig bra ut i chartet, men problemene i Chile vedvarer, noe som presser lakseprisen opp. Analytikerne har lave estimater for snittprisen på laks i 2009, og jeg tror dette blir oppjustert. Husk at vi touchet 39 kr per kg for et par uker siden (Estimater ligger under 30).

MHG er en god kandidat på long siden i dag.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Hei AS, har du noen mening om GOGL nå? I dagens morgenrapport fra TrendTech Securities anbefaler analysesjef Bjørn Inge Pettersen shorting av Golden Ocean Group.
"Golden Ocean Group viser et negativt teknisk bilde nå og signaliserer videre nedgang i tiden fremover, sier Pettersen."
http://www.hegnar.no/analyser/article380682.ece

Emiren

feliox sa...

det var den samme som anbefaltec rew førb ørsåpningi går.Ikke hør på slike idioter.

Unknown sa...

yara tester hals linja under hs formasjonen. Se 3 mnd chart. (ca 184 kr )

Sitt til de grader i short nå ....
Vi får se hvordan den her går :)

Lodderen sa...

Sagtann i USA og alt er på vippen ? Hva sier dere folkens, smart å gå inn long på 930 dippen (om futtene ikke er alt for ille), eller smelle til med en long kl 904 om futtene strutter ??
Kan vel bli en aldri så liten bounce i morgen ?
Hilsen Lodderen.

matsou sa...

og om det blir det, skal jeg smelle til med en long 9.30, og så shorte som faen før dagen er omme. fikk ikke sittet i bear på 6,57 dagen. det SVIR! heldigvis satt jeg delvis i SDS (sp ultrashort)...

Anonym sa...

Kveldens oljeprisoppgang kan gi en interessant åpning i morgen tror jeg..

-Anders

Lodderen sa...

Ambivalente futter og Nyse i null, KAN bli en 930 bounce i morgen.

AksjeSpekulanten sa...

Ingen som trader MHG? aksjen har jo gått 6-7% igår og i dag.. Lakseprisen stiger. Drit i GOGL for øyeblikket, der viser ratene avtagende momentum, men jeg ville ikke shortet.

Anonym sa...

Mener der fremdeles er en oppside på 30-40% i MHG om priser på rundt 40 kr kiloen blir virkeligheten fremover, noe jeg har sterk tro på, estimatene må vel snart oppjusteres fra 29-30 kr kiloen.
Tenker faktisk å sitte på denne utover sommer`n
mvh
mSmekk