mandag 22. juni 2009

Mandag morgen!

Markedet faller 2% etter 1.5 time handel, og det er fristende å gå imot. Volumet er svakt, så dette kan godt være en god kjøpsmulighet. OBX Bull på 38 kr ?

REC
får juling i dag på bakgrunn av mye dårlige nyheter i det siste. Nyhetene i dag preges av 30% nedgang i silisiumsprisene. Uflaks, nå som de skal hente 8.5 mrd kr...

Markedet tar godt imot nyhetene rundt oppkjøpet til Norsk Hydro, og det er en av aksjene vi kjøper i dag. Den stiger når børsen falller, og det er relativ styrke jeg liker.

OPPDATERING kl 16.13

Oslo Børs underperfomer resten av verden, og det viser at hovedtyngden i fallet ligger i olje og råvarer. Closen i Oslo kan bli stygg, da det sikkert er mange store institusjonelle salgsordre i markedet nå. Skal man prøve seg på en long sving, så vent HELT til sluttauksjonen og ikke før.

16 kommentarer:

Anonym sa...

Har kjøpt Seadrill, 90,-..

Oli

Anonym sa...

Obxbull mener du vel...

matsou sa...

obxexdbull 37,55. er ganske irritert :P la inn ordre på bear i går kveld, men fikk det ikke. forsov meg til åpningen. skulle bare gitt markedsordre !!!

matsou sa...

lol - er bunnen gått ut eller? INGEN styrke...

Anonym sa...

problmet oslo børs og børs generelt er at den/de har steget på forhåpninger. økningen har vært altfor kraftig og en korreksjon ligger i kortet.
nhy stiger på gode nyheter, men i forhold til as synes jeg den er en ypperlig shortkandidat

matsou sa...

stoppet ut. kjipt.

Anonym sa...

nhy shorten satt som et skudd den

matsou sa...

er svært glad jeg hadde stop :p

Anonym sa...

Noen som prøver Bull mot slutten nå?

Nico sa...

Faen... Trodde av en eller annen grunn det ville snu på -5, og giret opp en inngang i AKSO og QFR. -5,8 and counting atm.

lessa sa...

Hva vil du prøve som evt. longs AS? Råvarer, olje?

GOGL faller mye, kanskje litt mer uberettiget.

Jeg kjøper litt råvarer i USA. Satser på en liten bounce fra 900-området. Et lite pullback i dollaren vil heller ikke skade.

Bunnfisker etter litt AKSO mot close. Ikke mye.

Anonym sa...

utviklingen på oslo i morgen avhenger ahelt av hvordan usa går i kveld. så langt ser det stygt ut.
risk/rewarden er temmelig dårlig mht å gå long ved close i mine øyner. husk at oslo har steget mye i det siste og slutter oslo slik det ser ut til så er støttenivået til en rekke aksjer brutt. viderefall er derfor mer naturlig enn eventuell oppgang.
- rx

Lodderen sa...

SP henger etter neglehuden på 900, skal en våge en long på tampen ???Fornuften tilsier fall ned til SP 880 nå da jomfrudommen på rallyet har sprukket. Spennende.

Anonym sa...

Var bull 34,70 og SDRL 84,10 dumt eller smart? Selger så snart jeg får dem i pluss, tror vi skal videre til 250 iløpet av noen uker

R

Anonym sa...

EDIT: 85,10

felix sa...

Dette er adre gang 200 ma blir testet i sp500.Det er sannsynlig at vi får en rebound i og med at jeg tror at vi kommer til å få inn gode nyheter imorgen både når det gjelder olhjelagertall(siste uken i juni,4.juli er amerikanernes nasjonaldag og mange reiser med bil til familien o.s.v) i tillegg til at makrobildet har overrasket positivt siden mars.Dette vil mest sannsynlig fortsette til september.
Hargått all in NHY på 34,85 og mener at dette kan være en god case med hensyn til den styrken den fremviste i dag,falt ikke like mye som andre tungvektere i obx indeksen i tillegg til at markedet tok vel imot deres oppkjøpsplaner.
Hva synes dere om dette?