mandag 30. mars 2009

Ser på et par long kandidater..

SDRL ser interessant ut under 64 kr og OBXEXDBULL kan jo være morsom rundt 25kr. Man behover ikke gå inn med max volum, men det kan jo være kjekt å ha litt i posen hvis markedet snur...

25 kommentarer:

Unknown sa...

Handler også bull.

Anonym sa...

Da venter vi bare på Onkel S.
Hva gjør han?

FB

Anonym sa...

Nå mener jeg det er offensivt å gå bull..
Prøvde meg på det fredag, brant meg idag!
Sitter på gjerdet frem til jeg ser hvilken vei oljen tar. Spent på om støtten på 50 holder..

NAO

AksjeSpekulanten sa...

Den brøt jo strengt tatt 50 tidligere i dag..

Det er mange måter å trade på, og man må ikke være fullinvestert. Min tese gikk på at vi "kanskje" åpnet høyere i morgen, og ville ha litt eksponering i bunn hvis så skjedde. Skulle det droppe mer, så skal vi handle mer bulls i morgen. Skalering heter det..

Anonym sa...

Kjøper buller og TEL i morgen ettermiddag eller onsdag før lunsj.

mvh
Ole Bull

Quaoar sa...

Har folk lest dette:
http://zerohedge.blogspot.com/2009/03/exclusive-aig-was-responsible-for-banks.html ?

Anonym sa...

Kjøpte tungt etter 16 idag, håper 220 holder imorgen. Tok inn RCL-yar-tel og litt nsg på 12,15 og 12,16.

Lasse 74

Anonym sa...

Tviler meget sterkt på om 220 holder i morgen, brent rundt 48 nå. Samtidig veldig mye overkjøpt på OSE. Kan være lurt å vente noen dager.

Totto

Anonym sa...

Totto.
Redd du har rett der. Obamahausseren fikk ikke fart på noe i dag. Og olje som forventet til bunns. Går en søvnløs natt i møte.

Bøtta

Anonym sa...

Volumet i US?
Til bunns i dag på høyt volum eller? Markedet ser jo ut til å holde på 7500 i kveld.
Kommentarer?

Bøtta

Anonym sa...

Gikk all-in i gogle i dag, ble ikke bra intradag, ned 7%, så føler meg litt stuck nå... Så kommer til å sitte over finansierings-nyheten... Kan gå på en kjempe smell her nå...

Anonym sa...

Skriveleif, gogl mente jeg så klart.

Lodderen sa...

På med gassmaskene gutter, teknisk skrell og overdrevet bil-furting. Skal lese meg litt opp i løpet av kvelden og fordøye inntrykene. Håper sp holder 893 som visst er 10day moving avarage. Hilsen Lodderen

Anonym sa...

Yihaaa!
Da er det blåe futter og osl i finfin pluss i morro. Blir vel ikke bedre enn det?

BF

AksjeSpekulanten sa...

Markedet konsoliderte bra i dag, og stengte "ok", sett utifra intradags bevegelser. Det kan tyde på at investorene ikke ønsker å sitte short over natten, noe som er annerledes fra tidligere, der de ikke turde sitte long.

Når det gjelder GOGL så er jeg ganske optimistisk på at de finner en god løsning de nærmeste dagene (Billung mente innen Mars). Hovedspørsmålet er størrelsen på emisjonen som kommer... bull caset er at de kjører 50-100 mill USD, der fredriksen tar 40% og institusjonene som har fulgt han i alle år tar resterende. Da er emisjonen klappet og klar når den blir lansert, og aksjen kommer til å handle opp i etterkant. Husk at det er svært få som faktisk "eier" denne aksjen nå, alle momentum investorene er borte i forkant av evt emisjon.. det er bullish, for de skal inn igjen når emisjonen er satt. Bear caset er at de ikke får en god løsning med bankene, og må hente 200 mill usd til rabatterte kurser..! La oss håpe Fredriksen gjør det han er best til, og det er å få en optimal løsning for selskapet og aksjonærene.

Anonym sa...

Synes ikke det ser bra ut i USA teknisk. Regner med videre nedgang 2-3 dager til.

Anonym sa...

ALDRI i livet om jeg kjøper GOGL!

Anonym sa...

22.16 og 22.21.

Kan dere ikke hoste opp et navn eller et nick. Masse påstander slenges ut fra "anonyme"

Lasse 74

Anonym sa...

Har 24000 aksjer i GOGL 3.80

2500 i yara 157.70



mvh siddis

AksjeSpekulanten sa...

Bruk volumet som verktøy.. kjøp "litt" gogl, så har man noe hvis aksjen stikker, og ikke for mye hvis den kollapser. MYE bedre å snitt opp = dvs å kjøpe mer aksjer når man allerede er in the money. Større eksponering med mindre risiko.

Dividende A. Jensen sa...

Sitter, som Anonym 21.08, og siddis, til over hårrøttene i gogl og satser på storeulv og lilleulv sine evner til å finne bra løsninger. Kommer ikke til å bruke vernehansker og sveisebriller i morgen, slikt utstyr som AS ofte oppfordrer til er for feiginger. Har hår på balla som en middels orangutang og ifører meg som vanlig badehådkle og caps, og satser på at lykken står den "kjekke" bi. Om ikke skal Lodderen få selskap neste gang han skal ned i krypkjelleren å hilse på de bleke makkene sine. Jeg har også solid murvegg i huset med mulighet for lang rennafart, så det finnes alltids anledning for passelig avstraffelse om dette går dritt. Ønsker forøvrig alle på forumet lykke til med morgendagen!

Lodderen sa...

Likte SÅÅ godt kommentaren til A.Jensen ahhh midt i blinken nå...for galgenhumoren gjør utrolig godt AKKURAT nå. Murveggen bør dekkes med GM; så full gass. Ser også for meg en sen sleggeøkt på en avsidesliggende bilskrotningsplass...peile inn noen riktig tilårskommne Amcars gjerne typen Jeep Wagooner..å så bare delje løs helt til det gryr av dag.

Lodderen sa...

Virker på meg (etter noen videoer og artikler her og der) at det ikke står så ille til. Korreksjonen var visstnok overmoden enten GM kom inn i bildet eller ei. To dagers skrellen oppfattes derfor som en sunn korreksjon, før litt forventet sikksakkgang mellom SP 850 og 920. En forventer deretter et skikkelig Vår/Sommerrally. Futtene er lysegrønne etter svingen oppp før close. God kveld til alle på forumet.

Anonym sa...

Var fristet til å kjøpe bear i går.
Er fristet i dag og, men feiger vel ut..

Oli

Anonym sa...

dette er vel bra for SDRL.
Kanskje den stiger pent i morgentimene?
http://www.hegnar.no/publikasjoner/finans/article367140.ece