mandag 9. mars 2009

Man kan være kreativ med chart...


.... men denne ser unektelig bullish ut. OSEBX kan bryte opp nå!

8 kommentarer:

KL sa...

Ja, man kan være kreativ med charts og justere dem én dag eller to fram eller tilbake så har man en annen. Men dagen i dag ble posiitiv og brøt opp gjennom tidligere støttenivåer. Dette er veldig postitivt.

Sitter nå i TAA og YAR.

Den Røde Pimpernell sa...

Du, sitteru i FAS enda eller? Hva om USA begynner å nasjonalisere banker?

Anonym sa...

Bra AS holder optimismen i live. Jeg skal prøve å nøre oppunder så godt jeg kan, hør nå bare; oljen har som sagt dannet en dobbel bunn og har et motstandsnivå på 48,56 iflg bloomberg. Brytes dette er neste motstand 55 dollar og da kan vi ved STL sin hjelp vinke farvel til 100 tallet på ose sannsynligvis for godt.
Over dammen ser vi et beskjedent råvarerally og kvalitetsaksjer som GE plukes nå atter en gang. Markedet priser inn en mulig dipp på sp ned på 500 tallet men da med sannsynlig hurtig snap back til nåværende nivå. Således er angsten i usa (for å kjøpe) minsket betraktelig. Hilsen Lodderen

AksjeSpekulanten sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anonym sa...

as
beundrer din kreativitet, men det er på syltynt grunnlag. Skal du trekke en noe fornuftig ut av dette må du i alle fall inkludere volum og helst også rsi og macd histogram og linje.

aksepterer at du er bull, men synes du begynner å bli vel overivrig i din søken etter pos signaler.

Anonym sa...

Er enig i det, men undres litt over Noreco som kommer med gode nyheter og alikevel går litt minus idag Har litt sansen for dette selskapet og har følelsen av at det vil ordne seg med finasiering og gå olja videre opp til 60-70 så bør vel dette bløi en vinner? Synspunkter
Mvh
mSmekk

Anonym sa...

Vil ikke situasjonen i markedet være en gunstig situasjon for en long straddle? For eks. med utgangspunkt i hovedindeksen..? Ønsker innspill.

Anonym sa...

enten skal vi opp, ELLER SÅ SKAL VI HARDT OG LANGT NED! Støttenivået i denne synkende trenden er langt nede!


likte bloggen bedre når du hadde begrunnelser på hvordan du mente marked og makro ville utvikle seg... nå sklir det ut i takt med forumet her;)