onsdag 4. mars 2009

GOLDEN OCEAN!

Hvis noen lurer på hvordan en skikkelig shortskvis ser ut... ta en titt på GOGL!


... mange som veddet på at de ville gå konkurs!

23 kommentarer:

Anonym sa...

Steike! Noen som har tall på short prosenten?

DRYS åpna ganske greit og, et stykke opp til 4usd...

-Arvin

Anonym sa...

Trygt å kjøpe gogl nå AS? Bra inngang? Tenker veldig langsiktig, 2-3 år.

Anonym sa...

Dette er vel noe av det drøyeste jeg har sett :)

Sitter fortsatt på Bull og SDRL kjøpt på mandag. Jeg satser på nok en god dag i morgen, og salg i løpet av morgendagen.

Kim

Anonym sa...

Oioioi. Jeg var inne i GOGL to ganger siste uka, synd det ikke var i dag! Trodde det skulle bli kraftig utvanning av aksjonærene, forstår ikke helt hva som skjer her. Gir Fredriksen bort penger uten motytelser?

Veldig gøy med over 5% oppgang på Oslo børs forresten! Bullene jeg kjøpte mandag ettermiddag er snart i null allerede.

Anonym sa...

Men sitter vi på BULLs over natten? Hva om dette er et kort snap-back? Edgyedgy. Kanskje jeg hopper av. Heldig med Sevan på mandag, QEC tirsdag og GOGL i dag. Eneste jeg planlegger å ha nå er TAA utover uken. Droppet SDRL også med litt under 2%+ i dag. Tar det litt easy fremover.

Anonym sa...

Tør ikke hoppe ut over natta. Oslo børs er opp nesten 6% nå, mens USA "bare" er opp 2%. Hvis det blir skikkelig rally i USA i kveld, eventuelt bra futures i morgen tidlig, så ser jeg ikke bort fra at rallyet fortsetter.

Hvor varig dette er er en annen sak, men når jeg har vært med ganske mye ned, så skal jeg ihvertfall være med opp igjen.

Tror forøvrig det er en god del panikk-kjøp fra folk i dag.

Anonym sa...

Følger Skrue med en liten BULL-post for å sympatisere. Ikke full guffe nå, kredittkortbuddhisten i meg sier stopp på grådigheten etter siste dagers oppgang.

Anonym sa...

TAA har virkelig vært i en klasse for seg i dag. Vet ikke om jeg skal le eller gråte, men håper inderlig at den henter seg inn igjen i morgen, men hva skal trigge en slik innhenting?

Krepsen

Anonym sa...

Hvorfor i helsike kjøpte jeg ikke bull istedet for TAA i morges som jeg jo pleier gjøre........

Anonym sa...

Tror det blir en øverst i glasset idag... Tok en mega risk i min målestokk i går og satt over natten med CFD`s på TGS, YAR, REC og minst minst 190000 GOGL`s.... Inngang snitt på 1.61 ut på 3,7.... Satt inne i markedet med 3,2 mill på disse selskapene til idag og har realisert over 450K med gevinst på EN...JA en Dag!!

Kan godt være dette er som småpengerå rgne for dere gutter men for meg er det definitivt personal best on a day!!

Nå skal jeg på sidelinjen og se når vi nå snart skal ned igjen...

Personlig er jeg overbevist om at vi ikke har sett bunnen...

"cent

Anonym sa...

Ikke skjønner jeg hvorfor TAa fikk så mye juling idag. Nå er den på omtrent samme nivå som før q4 ble lagt frem. DA kjøpte jeg meg inn på ca81 å satt litt long, gikk ut på ca95 for å sikre gevinst. Trodde den kansje ville ramle litt men ikke så mye som den har gjort. Ser man på trendlinjen så er den nedover. Kan ikke skjønne annet enn at den skal opp igjen. Den gikk litt ned på aftertraden også. Vi får se....... viser den tendenser til videre fall imorgen kaster jeg den posten. Forøvrig en kjempedag på ose idag, skulle gjerne fått med meg hele oppgangen men slik er det. Alt ser jo fint ut sålangt så kansje det blir et lite rally over dammen ikveld så kan det bli bra på ose imårra.

Odd-Erik

Anonym sa...

Odd Erik: Går rykter i markedet om PW fra TAA. Uttalelsen fra Halvorsen i usa var vel helle ikke akkurat bull. Jeg var maksimalt uheldig/dårlig idag, og tapte penger når børsen er opp 6,87%..

Lasse 74

Nonstop sa...

Tørrbulksektoren holder seg fryktelig sterkt i US ikveld..
Kommer stålindustrien i Kina back on track er videre oppgang i bulk nesten å unngå

http://steelguru.com/news/index/2009/03/02/ODQ1MzM=/Chinese_domestic_steel_prices_enter_depressing_phase.html

Anonym sa...

March 4, 2009
"Saudi Arabia has awarded a $1.8 billion contract for the construction of railway infrastucture to a consortium including China Railway Construction Corp. and Al Arrab Contracting Co., Reuters reported March 4. The consortium will be responsible for building a 280-mile high-speed rail section linking Jeddah to Mecca and Medina."


-Arvin

Anonym sa...

Gikk temmelig tungt inn i QEC i går med nesten 50% av porteføljen. Sikkert en liten gamble, men tenkte det kunne være spennende i påvente av Talisman tallene, som også ble luftet her på forumet.

Så imidlertid en anonym luring her i forrige posting kom med en utspill at vi ikke kom til å få noen føringer på utviklingen i St.Lowrance feltet i morgen alikevel. Har ikke funnet noe på dette noen annen plass.

Noen som kan bekrefte avkrefte dette?

Kan det imidlertid bli en sell-on-the-news effekt i morgen om det kommer noen føringer?

Er QEC noe man burde gevinstsikre, eller kan den betydelige oppsiden som ligger i denne aksjen komme til å materialisere seg i nær fremtid, så en long posisjon er gunstig? Har ca. 20% på denne nå, så vurderer en utgang.

Må si at jeg er noe usikker på QEC, så hadde satt pris på om noen andre i samme situasjon hadde noen tanker?

Anonym sa...

Jeg har tenkt litt i forhold til Golden Ocean. Rett på meg om resonnementet mitt er feil.

Obligasjonene som Fredriksen forsøker å kjøpe til 30% av pålydende er konvertible. Med andre ord, de kan gjøres om til aksjer dersom lånet blir misligholdt. Dersom Fredriksen kjøper disse vil Golden Ocean skylde Fredriksen disse pengene.

Fredriksen har nå to muligheter, han kan enten gi Golden Ocean avdragsfrihet et års tid, for så å kreve lånene betalt etterhvert som Golden Ocean begynner å gå med overskudd. Alternativt kan han konvertere obligasjonene til aksjer, noe som vil utvanne de eksisterende aksjonærene, uten at Golden Ocean tilføres 5 øre i frisk kapital.

Det positive oppi dette er at om Fredriksen faktisk bruker friske penger til å kjøpe obligasjonene, så vil han ikke la Golden Ocean gå konkurs.

Noen som vet hvor mange aksjer disse obligasjonene tilsvarer?

Anonym sa...

Gentlemen, start your engines...
Litt historikk sånn på tampen av dagen, fra og med den 6 Mars 2003 vandret Mr Dow fra årsbunns-resesjon strake veien tilbake til utgangspunktet i løpet av ca 9 mnd.

Anonym sa...

Statestikk som viser at det er størst mulighet for børsoppgang Tirsdag->Onsdag

http://quantifiableedges.blogspot.com/2009/01/turnaround-tuesdays.html

-Arvin

Anonym sa...

viktig å huske at dow fortsatt er under 7000.- stor sannsynlighet for brudd gjennom allerede?ikveld, imorgen?

Anonym sa...

Siste halvtimen avgjør, 50 poeng unna 7000 nå. Spørs om folk tar litt profitt før slutten.

Anonym sa...

Mye mas fra meg her nå, men hva tenker folk om de nye olje-fondene som går på børs i morgen?

ABG Sundal Collier Oil Derivative Long - Stiger sammen med oljeprisen

ABG Sundal Collier Oil Derivative Short - Synker sammen med oljeprisen.

Synes det virker spennende, men lurer litt på hva kostnadene er. Kommer ikke til å kjøpe noe med det første, men får vi en oljepris under 30$, tror jeg long-fondet kan være en god investering.

Problemet er at i motsetning til aksjer er råvarespekulasjon som regel et nullsumsspill, noe som passer meg dårlig i og med at jeg relativt ofte bommer.

Anonym sa...

Lodderen, noe slikt du hoper på?

http://www.godmode-trader.de/de/nachrichten-analysen/Dow-Jones-Industrial-Average-Index-DJIA-XC0009694206,i133965,a1170245.html


Uheldigvis er det et gap nede på 697 som bør fylles.
-Arvin

Anonym sa...

Hei Arvin, du og du dette var skikkelig tysk grundighet med et vell av mer eller mindre lystelige kurver. Likte best den som viste kortest vei opp til testing av 920 nivået.
Selv er jeg nå overbevist om en ting, vi har peaket denne resesjonen og vil smått om senn se en utfloatning av ledighetstall samt andre makroøkonomiske parametre med svakt + tegn foran. Kina er på vei opp av gjørmen (komodittkonsum) og "folk flest" regredierer til tidligere vaner pga habituering til negative nyheter og fremtidsredsel. Første stopp er i så måte å gjennopta konsumet av tobakk og dernest bensin.