onsdag 29. april 2009

Golden Ocean!


For de som leser morgenrapporten min, så kanskje at jeg tok frem GOGL som det hotteste caset i dag. Ratene snudde igår kveld, og plutselig så GOGL billig ut på 4.60. Baltic Dry Indeksen har korrigert noe (-5-6%), men ikke så mye som aksjen -20%. Derfor får man en voldsom reaksjon på aksjesiden når ratene snur. Vi har gjort flere gode trades på long siden der i dag..

12 kommentarer:

Anonym sa...

Kom meg ikke inn, fryktelig vanskelig å kjøpe når den allerede har steget mye. Er all oppside tatt ut eller lurt å komme inn igjen nå? Eventuelt hvilket nivå?

- Geir

Lodderen sa...

Geir sist til møllen såkjenner du resten....
Hva sier dere gutter tar børsen helgefri fra nå av. Oljen er peaket innenfor range og STL på 122, noen andre som ser det besnærende i å ikle seg tykkere pels ?
Sitter selv inne med en liten porsjon men vurderer ikke ytterligere før tydeligere nedgangssignaler.

Anonym sa...

Husk å legg til emisjonsaksjene i kursen. +2,5-3 kroner er det vel grovt regnet.

Reagerte foresten på fearnley som gikk ut i e24 å fortalte om fortsatt elendig bulkmarked som vil vedvare i lang tid fremover, samtidig som de nettokjøpte stort innen bulk selv. Timingen var god, folk ble skremt i går og de kunne plukke til spottpriser. Noen ganger lurer jeg på om journalister fungerer som talerør for agendaen til mange store meglerhus.

Lodderen sa...

Journalister er her og nå og skriver ut fra dette bildet, eller summerer opp/fortolker det som har skjedd. Ganske verdiløst annet enn som tidtrøyte.
Fremtiden derimot, er spennende som fy.

Anonym sa...

Lodderen;

Det er mulig vi får sell-off på noen % i morgen. Men det er uten betydning. Nå er det bare å kjøpe, kjøpe, kjøpe for alt man har (70-30, A,K) Og ha klar en globoid hvis det svir på pungen, eller andre steder. Om 1-2 år.... Hydrolift c-27.... rett fra gata....

Per Ulv

Anonym sa...

Hvilke aksjer longer du perulv?

Anonym sa...

Elendige USA tall, merkelig at det ikke faller mer på dette.

Anonym sa...

Som nevnt tidligere så virker det som dårlig nytt ikke blir tatt ille opp. Rister det liksom bare av seg.

Odd-Erik

Lodderen sa...

Lummert...

Anonym sa...

Jeg sitter long i TEL,(32.80) GGS(0,46), MHG (1,06) AKSO, (45,20)
REC (57.70) PGS, JIN, SUB, STB

Ca 100.000 i hver...

Har tradet på JIN, MHG, TEL og YAR



Per Ulv

Anonym sa...

249,76 close. Lukter en massiv sell off imorgen før sell off.
Lodderen: Overnatter med bear?

Terje N sa...

Jeg tror også det blir en sell-off i morgen, spørsmålet er jo om den kommer 9-10 eller 16-17? Så man burde ikke "kjøpe kjøpe kjøpe" i dag, vet heller ikke om i morgen er riktig, har et ønske om en større korresksjon i nesteuke for nye fine innganger. Men time will show;)